mandag 27. april 2009

South Durras



I'm back ;) Nå på min egen pc, med norskt tastatur.

Vi har nå entret holliday house litt utenfor Baytmans Bay.
Baytmans Bay er utrolig nydelig, det er kjølig her, ca 12 grader ved 18.00 tiden.
Men mer luftfuktighet enn i byen ;) Så det liker vi.

Må si huset her nede er så som så... Jeg kommer nok til å ligge å se etter de store edderkoppene hver natt, da det er nok av de her tydeligvis. Så mange kenguruer på veien ned (mesteparten påkjørt). Det var mange av de som stod å beitet rett ovenfor hytta her, så tenkte å hilse litt på de i morgen ;)
Btw. den ene vi kjørte forbi hadde ikke hodet, pluss at det var en halv rev i veikanten og =P
Du blir veldig vant til det, veldig fort. Tok meeg nøyaktig 3 min å venne meg til døde kenguruer og wombats i veikanten, da jeg så ca 4 kenguruer og 1 wombat(noen andre typer dyr og) på ca 15 min...

Jonas og jeg skal ta med Mathias og tvillingene på minigolf i morgen, Kate skal jobbe.
Bjoern Arne er på jobb i Melbourne. Vi skal bare være her i 5 dager denne gangen, men så skal vi tilbake etter helgen. Skal være her nede hver uke/helg frem til juli, da Kate er ferdig med praksisen sin hos the aborigenies (eller hvordan det skrives...)

Siden jeg er så uheldig å ikke ha lappen, blir det nok mye gåing ved stranden. Det er langt til eventuelt tettsted.
Kan jo tenke dere hvordan jeg er(for de som kjenner meg godt ;P), nysgjerrig som få. Jeg skal se på alt og spør om alt. Fugler, trær, jorder, strender, vann, ting i vannet, ting i luften jeg ikke ser eller skjønner hva er, edderkopper og andre krypdyr... Tror Jonas er litt lei, for det er jo han jeg spør =P Hehe... Alt det pluss rutiner og slikt rundt ungene og huset. Jaja, jeg lærer jo, men liker å vite litt på forhånd og.

Vi spiste middag på en restaurant i Baymans Bay. Kjempe gode fish and chips.
Endte opp med en kul i panna da servitøren klarte og knocke meg ned med tallerknene hun skulle rydde bort fra bordet.. Typisk min flaks, men jeg merker mer og mer her nede at jeg ikke lenger tenker på hvordan jeg ser ut. For her gir tydeligvis folk generelt f....
Ting er utrolig mye billigere her nede, noe som er veldig deilig. så klart. Men de forsvinner jo fortere da og =S

Fikk beskjed av Jonas at når jeg skal ha ferie, så burde jeg dra til queensland, fiji eller brisbane. Det er visst alltid varmt der og billig reise ;) ca 1400 AUS tur retur. Og det er ikke dyrt =)

1 kommentar:

  1. Hei pus. Så søtt rom, regner med at du elsker farven hi hi. Edderkoppene syns da i hvertfall!
    Hook opp med en "mate", kan da ikke være vanskelig for deg å få skyss?! Ble kjempeskuffet når jeg ikke fikk kontakt på telefon i dag, men Nanny forklarte hvorfor. Ringer med engang du er tilbake i Canberra, savner deg innmari - snufs. Skal pusse vinduer i dag, så får jeg kanskje sove til kvelden! har du hentet deg inn etter en sinnsyk reise? Er super duper glad i deg, stooooor kos.

    SvarSlett

Søk på noe annet